Fifor: Plata salariilor la MApN se face la timp, fără niciun fel de problemă

| 03 oct, 10:42

Plata salariilor angajaților Ministerului Apărării Naționale se face la timp, fără niciun fel de problemă, a declarat luni ministrul Mihai Fifor.

"Plata salariilor se face la timp, fără niciun fel de problemă. Ați văzut, luna trecută, toți colegii noștri și-au primit la timp salariile, toate, așa cum trebuie ele să fie, fără niciun fel de problemă. La fel se va întâmpla și luna aceasta, nu avem niciun fel de problemă în domeniul plății drepturilor", a afirmat Fifor, luni, după ce a participat la deschiderea anului de învățământ la Universitatea Națională de Apărare "Carol I".

Întrebat de jurnaliști ce anume a generat problematica legată de plata salariilor la MApN înainte de venirea sa la conducerea ministerului, Mihai Fifor a spus: "Sincer să fiu nu aș putea să vă răspund la această întrebare, nici nu cred că e de datoria mea să o fac. Eu doar vă spun că la ora aceasta nu avem niciun fel de problemă cu plata drepturilor salariale pentru colegii noștri".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ