Fifor: PNL, PMP şi USR nu vor să semneze pactul propus de premierul Dăncilă

| 16 sep, 10:12

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, susţine că reacţiile la pactul propus de premierul Viorica Dăncilă ”dezvăluie adevărata faţă a partidelor şi politicienilor din opoziţie”. Potrivit lui Fifor, faptul că PNL, PMP şi USR nu vor să semneze pactul arată că ”dacă vin ei la guvernare, vom reintra în epoca întunecată a austerităţii”.

 

”«Pactul naţional pentru bunăstarea românilor» propus de premierul Dancila dezvăluie adevărata faţă a partidelor şi politicienilor din opoziţie. Iohannis, Băsescu, Barna, PNL, PMP şi USR au spus fie că pactul nu e bun, fie nu l-au luat în serios, ca şi cum veniturile şi taxele românilor nu ar fi ceva serios...”, a scris, luni, pe Facebook, secretarul general al PSD, Mihai Fifor. Potrivit acestuia, ”ideea principală este că nu vor să-l semneze”. ”Dacă vin ei la guvernare, gata cu majorările de pensii şi salarii, gata cu impozitul de 1% pentru microîntreprinderi, gata cu taxele mici pe activităţi independente, gata cu finanţarea unor noi afaceri prin Programul «Start-up Nation»! Gata! Dacă vin ei la guvernare, vom reintra în epoca întunecată a austerităţii!”, a mai scris Mihai Fifor. Acesta îşi încheie postarea cu mesajul: ”Ca să ştiţi ce votaţi pe 10 şi pe 24 noiembrie!”

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, vineri seară, că propune partidelor parlamentare ”Pactul naţional pentru bunăstarea românilor”, afirmând că doreşte ca ”oamenii să primească o minimă asigurare scrisă din partea întregii clase politice că nu li se vor tăia salariile şi pensiile”. Ulterior, purtătorul de cuvânt al PSD a citit textul pactului pe care social-democraţii îl propun şi a precizat că aşteaptă ca documentul să fie semnat de cât mai multe partide. Liderii mai multor partide au respins pactul propus de Viorica Dăncilă, afirmând că este o acţiune de campanie. Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a afirmat, însă, că va propune colegilor să semneze şi să susţină Pactul Naţional propus de Viorica Dăncilă şi că ia în serios propunerea, deşi documentul apare ca fiind trimis de “Liviu Dragnea - Cabinet Preşedinte”.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ