Fiica baronului Adrian Duicu, suspectată că a copiat la Bac, nu este văzută bine de colegi: Venea cu maşini scumpe la şcoală

| 07 iul, 17:33

Elevii Colegiului Tehnic “Dierna” din Orşova, acolo unde s-a întâmplat incidentul cu fata baronului PSD Adrian Duicu, au vorbit la aflarea rezultatelor la examenul de Bacalaureat despre impresia pe care o au despre fiica baronului și ce cred despre acuzațiile care i se aduc acesteia. Ea este acuzată că ar fi primit prin telefon răspunsurile în timpul probei la Chimie.

”Nu ştiu foarte multe despre ce s-a întâmplat vineri şi nu sunt în stare să judec dacă a făcut aşa ceva. Nu este normal să se petreacă aşa ceva, fiecare ar trebui să se bazeze pe propriile forţe, să înveţe foarte mult”, a spus o elevă, potrivit Adevărul.

Mama unei alte fete, care plângea de bucurie că fiica sa a luat examenul, a spus că toți copii trebuie să fie egali, să învețe și să reușească toți. 

“La mine în sală a fost foarte mare stricteţe. O cunosc din vedere, normal, venea cu maşini scumpe la şcoală, e logic, dar nu cred că maşina este un lucru important”, a spus o altă elevă.

“Am luat la geografie 5,45, la matematică 5,15 şi la română am picat. Acum o să văd, dacă nu plec din ţară îl mai dau o dată. Sunt mulţumit că am luat la două probe, subiectele nu au fost grele, dar sincer nu mă aşteptam să iau la niciuna. Din câte am văzut pe net despre ce s-a întâmplat vineri la ultima probă, mi s-a părut destul de urât”, a spus un elev al Colegiului.

”Ea ştie ce a făcut, este treaba ei, mie mi se pare corect că autorităţile au luat atitudine, la fel spun şi colegii ei. Eu nu am fost cu ea în sală, dar pentru că a avut telefonul cu ea...”, a afirmat o altă elevă.

Adina Duicu a luat 9,60 la Română și 8,70 la Matematică. În timpul probei de Chimie, la care a luat 7,95, ea ar fi  primit răspunsurile prin telefon de la Mirela Stoenel, fosta directoare a Liceului Teoretic "Traian Lalescu", anchetată la rândul ei în dosarul prim-procurorarei şpăgare Carmen Sârboiu.

În timp ce fata baronului dădea proba, la faţa locului au venit un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Judeţean Mehedinţi şi un poliţist de la IPJ Mehedinţi, care au fost sesizați în legătură cu acest incident. Ei au fost luați la rost de Mariana Duicu, soţia baronului de Mehedinţi şi fiica cea mică, Larisa.

Fostul preşedinte al CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, se află sub control judiciar din luna aprilie a acestui, fiind cercetat într-un dosar de corupţie.

 

Citeşte şi: PROCURORI: Fiica lui Adrian Duicu a avut la ea un telefon mobil

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ