Filmul conflictului în care un criminal eliberat mai devreme a ucis un tânăr

| 14 ian, 09:05

Scene oribile s-au derulat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în oraşul Mediaş, din judeţul Sibiu. Un tânăr de 25 de ani a sfârşit înjunghiat de 11 ori de un individ eliberat recent din închisoare, în baza recursului compensatoriu.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din club, în noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul de 25 de ani ar fi intrat în clubul din Mediaş în jurul orei 1, însoţit de alte nouă persoane. A mers glonţ la masa celui care avea să-i fie călău şi, după nici un minut, lucrurile au degenerat.

Doi bărbaţi din grupul pus pe scandal încep să arunce cu scaune. Atunci, rivalul tânărului scoate un cuţit şi începe să-i ameninţe pe cei care l-au atacat. Este şi momentul în care întreg scandalul se mută în faţa clubului.

Încercând să scape de cei ce îl urmăreau, băiatul originar din judeţul Prahova, aluneca pe zăpada şi este prins din urmă de de agresor, care îl loveşte fără milă, ajutat de un prieten. Nu se opreşte aici şi îl înjunghie apoi de 11 ori în picior. Deşi a fost transportată de urgenţă la spital, victima n-a mai putut fi salvată.

Agresorul, un bărbat de 30 originar din judeţul Alba, a fost prins abia duminică, după mai bine de 12 ore de la incident. A apucat să ajungă în oraşul Blaj, unde poliţiştii l-au capturat şi l-au dus la audieri împreună cu alţi 2 bărbaţi, la Sibiu.

Agresorul a fost reţinut şi este cercetat acum pentru omor. Potrivit poliţiştilor, acesta fusese eliberat recent din închisoare în baza recursului compensator. Ar fi avut de executat o pedeapsă de 13 ani pentru tentativa de omor, din care a executat puţin peste 11 ani.

 

Sursa: Pro TV

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ