Final tragic la un concurs de mâncat biscuiţi

| 15 mai, 2014

Un băcăuan în vârstă de 69 de ani, nevăzător, a murit după ce s-a înecat în timpul unui concurs de mâncat biscuiţi, desfăşurat în cadrul unei petreceri în aer liber organizată într-o localitate din judeţul Bacău de către Filiala Asociaţiei Nevăzătorilor din România.

Potrivit reprezentanţilor Filialei Bacău a Asociaţiei Nevăzătorilor din România, bărbatul s-a asfixiat cu biscuiţi în timp ce participa, alături de alţi 50 de nevăzători din judeţul Bacău, la un concurs desfăşurat în cadrul unei petreceri în aer liber organizată de asociaţie în localitatea Onişcani.

Pe lângă concursurile de table şi mister, băcăuanul de 69 de ani a participat, în final, şi la întrecerea de mâncat biscuiţi.

"În timpul concursului, bărbatului i s-a făcut rău, retrăgându-se undeva pe un scaun. Toată lumea a intrat în panică, însă am pus-o pe seama emoţiilor, fără a ne gândi să s-ar fi înecat. Am solicitat o ambulanţă prin intermediul numărului de urgenţă 112, echipajul medical sosit la faţa locului susţinând că ar fi suferit un accident cerebral sau un infarct. Oricum, în momentul în care a ajuns ambulanţa, la un sfert de oră de la solicitare, bărbatul deja nu mai avea puls", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, preşedintele Filialei Bacău a Asociaţiei Nevăzătorilor din România, Laura Damian.

Potrivit sursei citate, medicii legişti au stabilit că bărbatul a decedat în urma asfixiei mecanice prin obturarea cu biscuiţi a căilor respiratorii.

Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ