FINALA US OPEN: Serena Williams o va înfrunta pe Naomi Osaka

| 07 sep, 12:01

FINALA US OPEN: Finala feminină de la US Open 2018 s-a stabilit în noaptea de joi spre vineri. Finala feminină de la US Open le va aduce faţă în faţă pe Serena Williams (36 ani - cea mai vârstnică finalistă din istoria US Open-ului) şi pe Naomi Osaka (20 ani - prima finalistă dată de Japonia, cea mai tânără finalistă de US Open din ultima decadă, de la Caroline Wozniacki încoace / 2009), potrivit Mediafax.ro.

FINALA US OPEN: Naomi Osaka (19 WTA) a învins-o pe Madison Keys (14 WTA), scor 6-2, 6-4, într-o oră şi 25 de minute.

Serena Williams (26 WTA) s-a impus în prima semifinală, în faţa letonei Anastasija Sevastova (18 WTA), 6-3, 6-0, în 65 de minute.

Meteorologii au anunţat furtună, fulgere şi tunete pentru seara zilei de joi, iar în consecinţă, acoperişul celei mai mari arene de tenis din lume a fost închis, ca măsură de precauţie, pentru ambele semifinale feminine.

Pentru Madison Keys însă, furtuna s-a dezlănţuit similar, în faţa lui Naomi Osaka, precum se întâmplase şi în urmă cu un an, în duelul cu Sloane Stephens. Sportiva din Rock Island a atacat mai mult, însă fără rezultate pe tabelă în momentele importante. Greşind neforţat de 32 de ori, americanca a părut că îşi face rău cu fiecare minge de break obţinută, ratând execuţii la îndemână şi plătind preţul aproape fără excepţie pentru şansele ratate în game-ul următor pe serviciu.

Naomi Osaka, de partea cealaltă, a fost jucătoarea cerebrală, sigură pe ea, atentă, eficientă în defensivă şi inspirată. De netrecut pe cele 13 mingi de break, japoneza a greşit doar de 20 de ori şi a lovit decisiv de 12 ori. Valorificând 3 din 4 mingi de break şi încheind fără greşeală la fileu, eleva lui Sascha Bajin s-a calificat în prima finală de Mare Şlem a carierei, asigurându-şi totodată un nou personal best în clasamentul WTA (locul 12 în cazul în care va pierde finala, 11 dacă o câştigă).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ