Finalizarea centurii Aradului, amânată din nou, din cauza unor probleme cu proprietarii

| 22 iul, 15:59

Finalizarea unui pasaj rutier din Arad, pentru care lucrările au început în anul 2011 cu termen de finalizare în cursul anului 2012, este din nou amânată.

Circa 20 de proprietari de terenuri refuză accesul muncitorilor pentru efectuarea lucrărilor de relocare a reţelelor de electricitate, astfel încât să poată fi continuată construirea celui de-al doilea pasaj de pe centura municipiului Arad, parte din DN7, ceea ce ar duce la întârzieri mari în finalizarea lucrării.

Conform directorului general al DRDP Timişoara, Cristian Ispravnic, a „relocarea a patru linii de medie tensiune şi a trei de înaltă tensiune, din zona şantierului celui de-al doilea pasaj de pe centura municipiului Arad, este blocată de proprietari de terenuri, care refuză să ofere acces muncitorilor, situaţie ce ar fi condus la întârzierea lucrărilor”.

El a adăugat că, din cauza acestui blocaj, termenul de finalizare a pasajului peste calea ferată va fi prelungit până în toamna anului 2020, deşi mai fusese prelungit până în februarie 2020.

Toate detaliile pe Realitatea de Arad.

Tag-uri: Arad
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ