Firea cere o rectificare bugetară de 3,5 mil. de euro pentru rezolvarea problemei RADET

| 28 iun, 12:44

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune ca va solicita o întâlnire cu premierul Dacian Cioloş şi cu ministrul Energiei, pentru a rezolva problema RADET. Pentru reparaţiile urgente, la cele mai vechi dintre reţele, este nevoie de 3,5 milioane de euro, bani pe care Firea vrea să-i obţină propunând în Consiliul General de săptămâna viitoare o rectificare bugetară.

„Mâine mă voi întâlni şi cu conducerea ELCEN, voi solicita o întâlnire şi la premierul Cioloş şi la ministrul Energiei. (...) În acest moment, suma care este necesară pentru reparaţiile urgente, pentru reţelele cele mai îmbătrânite, este de aproximativ 3,5 milioane de euro", a spus Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a menţionat că astăzi a dat acceptul pentru ca în următoarea şedinţă a Consiliului General să fie propusă o rectificare bugetară care să prevadă această sumă pentru a se putea acţiona în regim de urgenţă şi remedia problema pe durata verii.

 

„Dacă Primăria Generală aprobă prin Consiliul General de săptămâna viitoare această propunere, există riscul ca suma să fie transferată în contul care este blocat acum de ELCEN, printr-o hotărâre judecătorească, e adevărat. Solicităm ca aceşti bani să nu poată fi porpriţi de ELCEN, să facă obiectul reparaţiilor de care este nevoie", a mai explicat Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ