Firea: ”Conducerea ELCEN a acţionat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL!”

| 06 oct, 16:06

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, afirmă că reacţia de marţi a conducerii ELCEN demonstrează că ”a acţionat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL la funcţia de Primar General”. ”Aprecierile şi evaluările pur politice cu privire la mandatul sau imaginea mea nu au ce să caute în comunicatul oficial al unei companii de stat”, a transmis Firea.

 

”Comunicatul oficial transmis astazi de ELCEN în legătură cu întreruperile de apă caldă din timpul campaniei electorale reprezintă o dovada clară că cei din conducerea acestei companii de stat au acţionat într-o manieră politică pentru favorizarea candidatului PNL la funcţia de Primar General. Aprecierile şi evaluările pur politice cu privire la mandatul sau imaginea mea nu au ce să caute în comunicatul oficial al unei companii de stat, aflată în serviciul public şi nu în slujba unui partid politic”, a transmis, marţi, Gabriela Firea.
Potrivit acesteia, comunicatul ”reprezintă o nouă confirmare a partizanatului politic în care a acţionat ELCEN  în timpul campaniei electorale, iar cei din conducerea acestei companii ar trebui să realizeze că folosirea funcţiei de conducere dintr-o companie de stat pentru obţinerea unui avantaj necuvenit în favoarea unuia dintre candidaţii politici reprezintă o infracţiune sancţionată de lege”.
”După toată ostilitatea din timpul campaniei electorale şi după această reacţie eminamente politică din partea ELCEN, devine evident pentru toată lumea că Guvernul PNL a folosit această companie în confruntarea politică. Întreruperea deliberată a furnizării apei calde a avut drept scop provocarea unei stări de nemulţumire în rândul bucureştenilor faţă de primarul în funcţie. Premeditarea politică s-a putut vedea în campaniile agresive lansate de PNL în spaţiul online, care aveau ca temă principală întreruperile în furnizarea apei calde, provocate în mod deliberat de compania ELCEN, aflată sub controlul politic al partidului de guvernământ”, a mai transmis primarul general în funcţie.
ELCEN a transmis, marţi, o reacţie la afirmaţiile rimarului în funcţie, Gabriela Firea, potrivit căreia apa caldă a fost oprită intenţionat înaintea alegerilor, pentru ca populaţia să-i fie ostilă.
”Dezinformează şi minte în continuare pentru a ascunde neputinţa de a gestiona termoficarea şi dezastrul pe care l-a definitivat în timpul mandatului său”, a transmis compania.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ