Firea: Din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală

| 12 mai, 18:08

 

Primarul Capitalei Gabriela Firea anunţă că din 15 mai se deschid toate parcurile, grădinile publice, inclusiv grădina zoologică, şi cimitirele din Capitală.

 

 

 

”De vineri, 15 mai, se deschid toate parcurile, grădinile publice- inclusiv grădina zoologică -, şi cimitirele din Capitală. Primăria Capitalei a propus acest punct pe ordinea de zi, care a fost şi votat, în cadrul şedinţei de azi a Comitetului municipal pentru situaţii speciale de urgenţă. Le mulţumim tuturor colegilor din prefectură, primarii de sector, poliţie, jandarmerie, ambulanţă şi celelalte instituţii deconcentrate, membre ale acestui for”, anunţă Firea pe Facebook.
Ea le cere bucureştenilor să evite zonele aglomerate, să păstreze distanţa socială, să se spele des pe mâini şi să se dezinfecteze.
Din 15 mai, restricţiile impuse pentru prevenirea răspândirii COVID-19 vor fi relaxate, în baza unei legi aflate în procedură de urgenţă în Parlament, lege care conţine prevederi referitoare la reguli care trebuie respectate în contextul instituirii stării de alertă.
viewscnt

 

Tag-uri: bucuresti, Firea, parcuri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ