Firea: Mai mulţi votanţi din Londra şi-au luat singuri ştampila şi mai multe buletine de vot

| 16 noi, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Firea a susţinut că duminică, la o secţie de votare de la Londra, s-a produs 'o ilegalitate', ca urmare solicitând BEC să ia măsurile care se impun.

Potrivit acesteia, mai mulţi alegători şi-ar fi luat singuri o ştampilă şi mai multe buletine cu care au intrat în cabina de vot, apoi le-ar fi introdus în urnă.

'La Londra, la secţia 152, s-a întâmplat un incident, noi îi spunem chiar mai mult, o ilegalitate. Mai mulţi votanţi şi-au luat singuri ştampila şi mai multe buletine de vot cu care au intrat în cabină, le-au ştampilat, ulterior introducându-le în urnă', a spus Firea, la o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

Ea a spus că preşedintele secţiei de votare de la Londra a refuzat să întrerupă procesul de votare. 

'Solicităm BEC şi Biroului electoral pentru străinătate să ia măsurile care se impun', a afirmat purtătorul de cuvânt al PSD Gabriela Firea. 

Ea a infirmat ştirea apărută în presă potrivit căreia reprezentantul PSD la Torino nu s-ar prezentat la secţia de votare.

'Informaţia apărută în presă potrivit căreia reprezentantul nostru la Torino nu s-ar fi prezentat la secţia de votare este o informaţie falsă, o intoxicare. Domnul Constantin Dolha s-a prezentat la secţia de votare de la prima oră', a mai afirmat vicepreşedintele PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ