Firea: Nu renunț la Departamentul de integritate de la nivelul Primăriei Generale. Își va arăta utilitatea și eficiența

| 31 oct, 11:29

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat luni că nu va renunța la măsura pe care a luat-o privind înființarea unui Departament de integritate la nivelul Primăriei Generale a Municipiului București, precizând că acest organism este necesar și își va arăta utilitatea și eficiența.

"A fost o măsură criticată, eu cred că nu e criticabilă, pe care am luat-o în aceste patru luni și insist și nu renunț la ea. Am înființat un Departament de integritate la nivelul Primăriei Generale a Capitalei, departament care va analiza activitatea funcționarilor, va înlătura încercările de abuzuri. De asemenea, va depista zonele de incompetență și îi va sprijini pe cetățeni să fie mult mai bine reprezentați la nivelul unei primării. Nu ne suprapunem cu nicio instituție, nici n-am putea. Nu avem prin Regulamentul de organizare și funcționare și prin scop această intenție, dar cred că era necesar la nivelul Primăriei Generale să existe acest organism și cred că își va arăta utilitatea și eficiența", a declarat Gabriela Firea la forumul "Parteneriate pentru dezvoltarea României: Potențialul strategic al rețelei de parcuri, clădiri și terenuri industriale", organizat la București.

Totodată, Firea a precizat că la nivelul Primăriei Generale a fost înființat și un birou care să îi reprezinte pe oamenii de afaceri.

"Tot una dintre primele măsuri luate în aceste patru luni de mandat a fost aceea de a înființa un birou care să îi reprezinte pe oamenii de afaceri. (...) Cei care au solicitat până acum întâlniri, întrevederi au putut să fie primiți de consilieri ai primarului general, dacă a fost nevoie chiar și de primarul general, pentru a discuta anumite probleme cu care se confruntă aceștia", a mai spus Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ