Firea: ”Orban este demagogul perfect! Azi le-a cerut scuze românilor că i-a îndemnat să-l voteze pe Iohannis!”

| 27 sep, 17:00

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a afirmat că Ludovic Orban este demagogul perfect, în contextul în care fostul lider al PNL le-a cerut scuze românilor că i-a îndemnat să-l voteze pe Klaus Iohannis. ”Mâine o să ceară scuze bucureştenilor pentru că i-a rugat sā-l voteze pe Nicuşor Dan”, a adăugat ea.

 

„Orban a cerut azi scuze românilor pentru cā i-a îndemnat sā-l voteze pe Klaus Iohannis! Mâine o să ceară scuze bucureştenilor pentru că i-a rugat sā-l voteze pe Nicuşor Dan. Demagogul perfect!”, a scris Gabriela Firea, luni pe Facebook.
Ludovic Orban a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi că încheie parteneriatul cu şeful statului. El a precizat că le-a cerut scuze multor români care l-au abordat direct şi i-au bătut obrazul că i-a convins să voteze cu Klaus Iohannis.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ