Firea: Persoane importante din politică s-au interesat la medici dacă sunt grav bolnavă

| 18 iul, 18:11

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, spune că persoane importante din politică s-au interesat la medici cât de gravă este starea ei de sănătate pentru a "fi scoasă din joc".

Întrebată de Marius Tuca dacă are dușmani sau adversari, Gabriela Firea a relatat un episod de "cinism":

"Credeam că nu mă mai miră nimic, credeam că le-am văzut pe toate. Au fost persoane importante care au mers în zona medicală să afle cât de gravă este starea mea de sănătate, dacă pot să fiu scoasă din joc pe acest motiv. E un cinism îngrozitor, ne pierdem calitatea de om. Au vrut să afle dacă pot să răsufle ușurat că nu voi mai fi un combatant pentru Capitală sau pentru alte bătălii politice", a declarat Gabriela Firea.

PSD anunță marți, după Comitetul Executiv, candidatul pentru prezidențiale.

Principalii candidați pentru calitatea de prezidențiabil din partea PSD sunt Viorica Dăncilă și Gabriela Firea.

Surse din PSD au declarat că datele din sodaj o plasează pe Gabriela Firea pe primul loc în preferinţele electoratului PSD.

La întrebarea „Care credeţi că ar trebui să fie candidatul PSD la alegerile Prezidenţiale, Gabriela Firea are 26%, Călin Popescu Tăriceanu – 20%, Victor Ponta – 11%, Viorica Dăncilă – 10%, Eugen Teodorovici – 6%, Liviu Pleşoianu – 5%, Ecaterina Andronescu – 5%, Olguţa Vasilescu – 5%, Mihai Fifor – 4%, Şerban Nicolae -3%, Sorina Pintea – 2%.

Tag-uri: Gabriela Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ