Firea: Priorităţi pentru noi sunt fluidizarea traficului şi combaterea poluării

| 28 ian, 23:34

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, spune că priorităţile în acest an sunt fluidizarea traficului şi combaterea poluării, motiv pentru care a alocat în bugetul Capitalei pentru 2020 suma de 518 milioane de euro doar pentru aceste obiective.

 

Firea a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că pentru Sănătate a alocat 100 de milioane de euro, iar pentru Asistenţa socială 115 milioane de euro.
“Prioritate pentru noi este în special şi în primul rând fluidizarea traficului şi combaterea poluării, domeniu strategic pentru care am alocat 518 milioane de euro. Pentru domeniul sănătăţii am alocat 100 de milioane de euro, pentru consolidarea clădirolor cu risc seismic – 45 de milioane de euro, pentru asistenţă socială – 115 milioane de euro, pentru servicii publice – 223 milioane de euro”, a afirmat Firea.
Ea a precizat că din suma peste 500 de milioane de euro, 119 milioane de euro sunt destinaţi pentru modernizarea infrastructurii rutiere,  165 de milioane de euro pentru achiziţia de mijloace de transport în comun, iar 63 de milioane de euro pentru protecţia mediului şi măsuri de combatere a poluării
Firea a mai spus că deşi fondurile sunt insuficiente a făcut în aşa fel încât sănătatea să nu sufere din această privinţă.
“La sănătate, deşi fondurile sunt insuficiente, am făcut în aşa fel încât sănătatea să nu sufere, fiind un domeniu prioritar. Invesţiile principale sunt: Spitalul Metropolitan Bucureşti, investiţii în cele 19 spitale ale primăriei, investiţii în aparatură, dotări cabinete şcolare şi apartamente pentru medici”, a mai spus Gabriela Firea.

 

Tag-uri: Firea, fonduri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ