Firea, reacție furibundă în scandalul momentului "Este incredibil, vom sancționa astfel de derapaje"

| 21 mai, 15:46

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și membru de frunte al PSD, a avut o reacție vocală împotriva plângerii penale depuse de Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă.

Gabriela Firea a declarat că Opoziției îi este frică de votul românilor și că este de neacceptat într-un stat de drept să blochezi guvernarea prin plângeri penale.

Declarațiile au fost făcute, luni dimineața, la sosirea la ședința Biroului Național permanent al partidului social-democrat:

"Vom lua o decizie și o va comunica Liviu Dragnea (despre mitingul de susținere a Vioricăi Dăncilă - n.red.). PNL blochează Bucureștiul sistematic și acum vrea să blocheze și țara. Vom sancționa astfel de derapaje. Sunt oameni politici sau altceva? Dacă așa se face politică, înseamnă că nu mai suntem în democrație, înseamnă că le este frica de votul românilor. Votul românilor este ceva sfânt. Nu poți să răstorni o guvernare legitimă prin plângeri penale. E ceva incredibil și de neacceptat într-un stat de drept", a spus Gabriela Firea.

Plângerea penală depusă de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă vizează patru infracţiuni: uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat.

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, acesta este acuzat doar de infracţiunea de divulgare de informaţii secrete.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ