Firea se împacă cu Dragnea ,,pentru interesul bucureștenilor''

| 23 apr, 21:43

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, se împacă cu Liviu Dragnea pentru că spune ea ,, pune mai presus interesul bucureștenilor”. Firea a explicat și de ce este nevoie să se îmapace cu Dragnea: Primăria Capitalei este într-o situația financiară extrem de dificilă.

”Că ne certăm între noi este una și poate peste 8-9 luni ne împăcăm, dar deasupra tuturor scandalurilor stă interesul cetățenilor. Poate că ești primar, ministru, consilier, premier, președinte de partid sau al unei Camere a Parlamentului, dar când este vorba despre interesul cetățeanului trebuie să trecem peste toate.

Dacă aș fi procedat altfel, cu siguranță chiar cetățenii ar fi considerat și mi-ar fi spus mâine, poimâine că pun deasupra interesului lor, supărările mele, emoțiile mele, iar asta nu este în interesul cetățenilor.

În ceea ce îi privește pe bucureșteni las totul de la mine pentru a putea debloca proiectele din București (...) Las la o parte orgoliul politic și nu voi ezita să merg acolo unde trebuie să merg, fără a-mi călca în picioare principiile, pentru a rezolva situația din Primăria Capitalei.”, a declarat Gabriela Firea.

Situația de ,,restriște'' este o consecință a faptului că banii din impozitul pe venit nu se mai duc doar la Primăria Capitalei ci și la primăriile de Sector, o măsură luată de Liviu Dragnea și de primarii de sector, în perioada de război total cu Gabriela Firea.

Tag-uri: dragnea, Firea
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ