Firicel din Las Fierbinţi îşi joacă rolul din film şi în viaţa reală: Nevasta actorului este DISTRUSĂ

| 12 noi, 10:01

După circa cinci ani de linişte mediatică, Ioana Popescu, fostă prezentatoare TV şi poreclită “devoratoarea de fotbalişti” revine în forţă. Ea se laudă acum cu noul său iubit, Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel  din serialul “Las Fierbinţi”.

Pe langa faptul ca au fost fotografiaţi împreună de către paparazzi, chiar Ioana Popescu a marturisit ca s-a iubit cu actorul.

Acum ca lucrurile s-au  mai racit, fosta prezentatoare tv a dat cate ceva din casa. Astfel, Ioana povesteste ca il stie pe Cuzin de multa vreme:

“E o poveste foarte ciudata, foarte complicata, dar frumoasa. Il stiu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din Romania. La inceput nu m-a interesat. Apoi l-am revazut in reclame, in «Las Fierbinti». Mi-a placut foarte mult rolul lui! Acum vreo doua luni am vazut un film in care a jucat. Era noapte, era tarziu. Eu stau cu mama. L-am cautat pe Facebook si ma gandeam cum ar fi sa imi si raspunda. Vedetele din trustul acela sunt fitoase…   M-a intrebat daca poate sa vina la o cafea. Asa a inceput…”, spune Ioana Popescu.

CITEŞTE ŞI  Nu o să-ţi vină sa crezi ce se întâmplă cu Aspirina din Las Fierbinţi în viaţa REALĂ: Este mai RĂU ca în film

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 noi, 13:28
Alexandra Ale
Cum poti face bani! Oferim tuturor, in premiera absoluta, un exceptional curs care va invata cum poti face bani! Cursul este absolut GRATUIT si va invata simplu si rapid cum poti face bani! Trebuie sa aveti calculator, conexiune la internet, cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ