Firmele şi instituţiile publice se pot înscrie în Programul 'Rabla' din 30 aprilie

| 30 apr, 2014

Înscrierea persoanelor juridice şi a instituţiilor publice pentru achiziţionarea de autovehicule noi prin Programul 'Rabla' începe în 30 aprilie odată cu deschiderea sesiunii de depunere şi validare a dosarelor

Pentru persoanele juridice şi instituţiile publice din Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2014, Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a alocat un număr de 3.000 de tichete.

Voucherele vor fi alocate electronic în sistemul informatic gestionat de AFM, iar dosarele se vor depune la sediul instituţiei până la data de 1 septembrie 2014.

Persoanele juridice şi instituţiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanţare publicat pe site-ul AFM, în care sunt prevăzute atât condiţiile de eligibilitate, cât şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ