Fiscul a început executarea silită a două firme deţinute de Gruia Stoica

| 05 aug, 2013

Două companii deţinute de Gruia Stoica, cel care doreşte să cumpere CFR Marfă, au datorii la stat şi sunt executate silit, conform situaţiilor apărute pe portalul Fiscului.

Firmele în cauză sunt Grampet Service şi Transbiordare Vagoane-Marfă, ambele membre ale grupului Grampet, deţinute de Gruia Stoica. La 30 iunie 2013, obligaţiile restante la bugetul statului erau în valoare de 463.082 de lei şi din această cauză s-a început exectuarea silită.

Cele doua firme apar in lista contribuabililor mici si mijlocii cu obligatii restante la bugetul de stat, disponibila pe site-ul ANAF. Grampet Service apare cu obligatii restante in valoare de 404978 lei, iar Transbordare Vagoane-Marfa cu obligatii restante catre buget in valoare de 58104 lei.

Fiscul a anunţat luni, 5 iulie, că GFR SA, compania care negociază preluarea CFR Marfă, nu figurează în bazele de date ale ANAF cu sechestre insituite sau conturi blocate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ