RomâniaTV.net: Fiscul, principalul creditor al Realitatea TV

| 24 sep, 2013

Cozmin Guşă şi Maricel Pacuraru, şefii de la Realitatea TV, sunt cercetaţi pentru fals în acte, potrivit România Tv. Mai mult, cei doi au fost detronaţi de la conducerea televiziunii în urma unui proces. Acum, trustul media se află într-o situaţie neobişnuită, pentru că principalul creditor a rămas ANAF.

Administratorul judiciar al trustului a câştigat procesul în care contesta felul în care Guşă şi Păcuraru au ajuns să deţină controlul asupra companiei, invocând o datorie uriaşă pe care aceasta ar fi avut-o către ei.

Acum, principalul creditor al trustului media rămâne ANAF, care are creanţe în valoare de 20 de milioane de lei. Cu toate acestea, Fiscul nu poate conduce un trust media.

Acum, Guşă şi Păcuraru, cei care au declarat o datorie falsă în procedura de faliment, trebuie să răspundă în faţa legii.

În această perioadă, procurorii anticorupţie verifică modul în care Elan Schwartzenberg a intrat în posesia pachetului majoritar de acţiuni al Realitatea Media. Potrivit procurorilor, această tranzacţie ar fi fost făcută în baza unor documente false.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ