Fiul lui Mugur Isărescu, împrumut URIAŞ de la o bancă

| 08 apr, 10:09

Costin Isărescu, fiul guvernatorului BNR, a făcut un împrumut uriaş de la o bancă. Mai exact, el a luat la începutul lunii martie un credit în valoare de 1.015.000 de lei (aproximativ 230.000 de euro), scriu jurnaliştii de la Wowbiz.

Costin Isărescu a luat creditul tocmai în perioada în care Agenţia Naţională de Integritate verifică averea guvernatorului BNR.

Citeşte şi: Reacţia BNR la verificarea lui Mugur Isărescu de către ANI

Mugur Isărescu are probleme din cauza unui credit. Mai exact, ANI face verificări după ce Isărescu a susţinut recent că nu a avut niciodată credit la Volksbank, însă acest lucru a fost contrazis de o declaraţie de avere pe care o completase în 2007.

Potrivit declaraţiei de avere a guvernatorului BNR din noiembrie 2007, Isărescu a contractat un credit de la Volskbank România în 2006, cu scadenţa în 2007, cu un sold de 698.617 lei. Creditul fusese contractat de Isărescu pentru achiziţia unui apartament într-un complex rezidenţial din Băneasa, care a fost donat ulterior fiului acestuia, Costin Isărescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ