Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat după ce a fost condamnat pentru tentativă de omor. Era căutat de 5 ani

| 10 feb, 12:06

Ion Nuţu Balint, cunoscut sub numele de Nuţulică, s-a predat luni Poliţiei Capitalei, după ce, în 6 februarie, a fost condamnat definitiv la şapte ani şi patru luni de închisoare.

Fiul lui Nuţu Cămătaru s-a predat alături de George Apostol, zis Bucă, care a fost şi el condamnat definitiv la cinci ani şi patru luni de închisoare.

Cei doi urmează să fie încarceraţi la Penitenciarul Rahova, după ce instanţa Tribunalului Bucureşti, care a emis prima hotărâre în acest dosar, va confirma mandatul de executare a pedepsei.

Citeşte şi: Sile Cămătaru și alți 44 de inculpați au fost trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism

Ion Nuţu Balint şi George Apostol au venit singuri la arest. Anchetatorii l-au căutat aproape cinci ani pe Nuţu Balint, după ce în 2010 pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare. Anchetatorii au avut atunci informaţii că fiul lui Nuţu Cămătaru ar fi fugit din ţară, iar o perioadă ar fi stat în Germania.

În 6 februarie, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti l-au condamnat definitiv pe Ion Nuţu Balint la şapte ani de închisoare pentru tentativă la omor şi un an pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a înjunghiat un bărbat într-un local din Capitală, în septembrie 2010. Instanţa a dispus contopirea pedepselor şi a aplicat un spor de patru luni, fiul lui Nuţu Cămătaru urmând să execute şapte ani şi patru luni de închisoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ