Ce a făcut CONSTANTIN BOŞCODEALĂ după ce a fost condamnat

| 10 feb, 19:19

Primarul Municipiului Buzău, Constantin Boşcodeală, la luat o decizie șocantă! El a anunțat că renunţă la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat, după ce magistraţii de la Judecătoria Braşov l-au condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Gestul este catalogat drept șocant de către unii dintre colegii din PSD pentru că decizia instanţei nu este definitivă.

"Voi declara apel şi aştept să se judece la Curtea de Apel Braşov. Sunt supărat, mă consider nevinovat. Până la o soluţie definitivă, îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD Buzău şi o să-i las pe cei doi viceprimari să se ocupe de Primărie până se va judeca apelul", a declarat primarul Constantin Boşcodeală.

Edilul a fost condamnat, marţi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în formă continuată, dar decizia Judecătoriei Braşov poate fi atacată în decurs de zece zile. Constantin Boşcodeală se află la al cincilea mandat de primar al municipiului Buzău, iar din 2010 este liderul organizaţiei judeţene a PSD Buzău.

Citeşte şi: Constantin Boşcodeală, condamnat la cinci ani de închisoare cu executare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ