Primarul Buzăului s-a răzgândit. Nu mai demisionează din PSD

| 19 feb, 12:52

Primarul din Buzău, Constantin Boşcodeală, condamnat la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu și imediat după sentinţă anunţa că demisionează de la şefia PSD Buzău, a revenit asupra deciziei.

El spune că a discutat cu Victor Ponta și a decis să rămână în funcție până în aprilie.

"S-a hotărât ca eu să rămân la conducerea PSD Buzău până după Consiliul Naţional care va avea loc în luna aprilie. După Consiliul Naţional, se vor organiza alegeri în toate organizaţiile. Până în aprilie rămân, deci, la conducerea PSD Buzău", a afirmat Constantin Boşcodeală, citat de Mediafax.

În ceea ce priveşte situaţia de la conducerea Primăriei Buzău, Boşcodeală a precizat că cei doi viceprimari se ocupă de administraţia locală până la apelul în dosarul său, care se va judeca la Curtea de Apel Braşov, dar la deciziile importante participă şi el.

"I-am lăsat pe domnii viceprimari să se ocupe de problemele din Primărie pentru ca eu să mă ocup de pregătirea procesului. Asta nu înseamnă că am plecat de la Primărie, ba chiar sunt prezent în fiecare zi la birou", a adăugat Constantin Boşcodeală.

Imediat după decizia instanţei de a-l condamna la închisoare, Boşcodeală declara că îşi va delega atribuţiile de primar către cei doi viceprimari ai Buzăului, Sebastian Radu şi Fănică Bârlă, dar şi că va demisiona din funcţia de preşedinte al PSD Buzău.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ