Fiul lui Victor Ponta a ajuns de urgenţă la spital, cu traumatism cranian

| 30 iun, 15:31

Fiul fostului premier Victor Ponta a fost dus, vineri, de urgenţă la spital, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby care se desfăşura pe stadionul din oraşul prahovean Băicoi, anunţă Agerpres.

Surse medicale au confirmat că Andrei Ponta, în vârstă de 13 ani, a fost dus la Spitalul Judeţean Ploieşti pentru îngrijiri şi investigaţii medicale, după ce s-a accidentat în timpul unui meci de rugby, copilul fiind conştient. El a suferit un traumatism cranio-cerebral.

Un al doilea minor s-a accidentat în timpul aceluiaşi meci, el fiind dus la spital cu traumatism de coloană cervicală, au precizat sursele citate.

Incidentul s-a petrecut în timpul unei faze de joc, pe stadionul din Băicoi desfăşurându-se turneul final U14, faza grupelor, au declarat oficiali ai clubului Aurora Băicoi.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ