Fiul lui Viorel Hrebenciuc şi-a recunoscut vina în dosarul retrocedărilor dar predă la ASE

| 28 oct, 14:55

Arestat preventiv iarna trecută în Mega-dosarul Retrocedările ilegale de păduri, în prezent judecat pentru constituirea unui grup infracțional organizat, spălare a banilor și complicitate la trafic de influența și cu toate faptele recunoscute în fața judecătorilor, Andrei Hrebenciuc "a depus o cerere la începutul anului universitar, în care spus că din punct de vedere juridic are dreptul să predea, atâta vreme cât nu este condamnat.

Un cititor a sesizat HotNews.ro ca Andrei Hrebenciuc, suspendat din poziţia de lector la ASE din octombrie 2014 când a fost arestat preventiv, a revenit la catedra şi preda la Facultatea Economie Teoretică şi Aplicată din cadrul ASE.

Citeşte şi: Andrei Hrebenciuc, cercetat penal în Lichtenstein

Informaţia a fost confirmată pentru HotNews.ro de către rectorul universităţii, Pavel Nastase. "Da, predă, pentru că el a depus o cerere la începutul anului universitar, în care spus ca din punct de vedere juridic are dreptul să predea, atâta vreme cât nu este condamnat. Oficiul juridic a dat ok pe cererea respectivă. Se pare că din punct de vedere legal are dreptul să predea", a declarat pentru HotNews.ro rectorul ASE, Pavel Nastase.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ