Fiul senatoarei Sorina Plăcintă, eliberat condiţionat

| 18 mai, 17:12

Andrei Plăcintă, fiul senatoarei Sorina Plăcintă, a fost eliberat condiţionat. El a fost condamnat în 2013 la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de omor.

La începutul anului, Andrei Plăcintă a depus cererea de eliberare condiţionată, iar la finele lunii aprilie judecătorii i-au acceptat-o.

Andrei Plăcintă a fost trimis în judecată în 2011 pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cercetările au arătat că acesta a lovit-o pe fosta sa prietenă, i-a luat telefonul mobil și s-a urcat pe mașina fetei. Când au intervenit mai multe persoane pentru a-i lua apărarea fetei, Andrei Plăcintă, aflat atunci la volanul mașinii sale, a pătruns pe trotuar cu intenția de a le lovi. În timp ce încerca să-l oprească, ținându-se cu mâinile de capota mașinii, un bărbat a fost împins și a căzut.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ