Florian Walter, pe lista celor mai căutați români

| 18 mai, 08:27

Arestat în lipsă la propunerea procurorilor DIICOT, Florian Walter a ajuns pe lista celor mai căutaţi români. Omul de afaceri are şi o “companie” selectă printre infractorii de top, cum ar fi deputatul fugar Marko Atilla sau omul de afaceri de origine israeliană Zaher Iskandarani.

Omul de afaceri Florian Walter (fost Bucşă), care controlează firma de salubritate Romprest, a fost dat în consemn la frontieră încă din 6 mai, după ce procurorii DIICOT, care-l acuză că ar fi “spălat” peste 14 milioane de euro şi ar fi păgubit statul cu peste 4 milioane de euro, nu l-au găsit acasă în timpul unor percheziţii.

Ulterior, anchetatorii au reuşit să obţină un mandat de arestare pe numele afaceristului, iar în baza acestui act, Walter a fost dat în urmărire generală.

Acum, apare pe lista celor mai căutaţi infractori români, acolo unde are o companie selectă: deputatul fugar Marko Atilla şi omul de afaceri de origine israeliană Zaher Iskandarani.


Citeşte şi: Omul de afaceri Florian Walter, arestat în lipsă

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ