Florin Călinescu, atac la Gabriela Firea!

| 22 noi, 18:13

Florin Călinescu, actorul şi prezentatorul de la Pro TV, a taxat-o din nou pe Gabriela Firea, de această dată pentru că a închis Arena Naţională pentru 3 luni, din cauza gazonului prost de pe cel mai mare stadion al ţării (55.000 de locuri).

Florin Călinescu a făcut o comparaţie cu iarba de la Podgorica, unde naţionala României a jucat cu Muntenegru, şi gazonul de pe Arena Naţională.

"Te uiţi, doamna primar la meciul ţării cu Muntenegru? Sigur nu te uiţi. La ăia e cod roşu de ploaie şi alte intemperii... Gazonul e impecabil", a postat Florin Călinescu pe Facebook.

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Muntenegrului cu scorul de 1-0, marţi, la Podgorica, şi s-a clasat pe locul al doilea în grupa a patra din Seria C a Ligii Naţiunilor, dar a căzut în urna a 4-a valorică.

Meciul s-a jucat pe un teren îmbibat de apă, dar practicabil, după ce la Podgorica a fost cod roşu de ploaie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ