FLORIN CHILIAN, mărturisiri cutremurătoare: Am scăpat de un viol ca prin urechile acului

| 24 iul, 16:26

Florin Chilian a mărturisit că a avut de-a face cu multe lucruri terifiante pe vremea când era copil, însă cea mai îngrozitoare experienţă a fost atunci când a ajuns fără să ştie pe mâinile unui pedofil, scrie cancan.ro.

"Sunt foarte multe lucruri terifiante care mi s-au intamplat, absolut ingrozitoare, de exemplu un viol din care am scapat ca prin urechile acului, cu un pedofil. Imi cautam parintii, nu mai venisera pe-acasa de foarte mult timp si-am ajuns intr-un loc unde un om mi-a zis <Hai la mine, sa-ti dau ceva sa mananci!>. Si eu, copil fiind, m-am dus. Stiu ca par greu de crezut lucrurile astea, dar chiar s-au intamplat. Am avut mare noroc ca am scapat. Mult timp m-am pierdut crezand ca eu sunt responsabil si vinovat pentru toate relele care mi se intampla, ca sunt un nenorocit! (...) Am luat o furculita si voiam sa i-o infig in ochi. L-am cautat pe animalul ala mai tarziu, cand deja crescusem, fiind la liceu. Nu stiu ce s-ar fi intamplat daca l-as fi gasit.", a declarat Florin Chilian, potrivit cancan.ro.

 

Citeşte şi: DECIZIE DURĂ împotriva judecătorilor care i-au eliberat pe violatorii din Vaslui

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ