Florin Cîțu, mesaj către PSD, după anunțul privind majorarea pensiilor: ”V-am dat șah mat!”

| 14 aug, 22:26

 

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, spune că le-a dat „șah mat” social-democraților, după ce a majorat pensiile în perioadă de criză economică, potrivit Mediafax.

 

 

 

Florin Cîțu a scris, vineri, pe Facebook, că socialiștii sunt disperați: „țipă, amenință, se vaită”, pentru că Guvernul a majorat pensiile în timpul crizei economice.
„Am arătat că deși suntem în perioada de criza economică am reușit să facem investiții record și să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată. Oricât ar țipa socialiștii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei și pensia minimă cu 96 de lei”, scrie Cîțu.
Ministrul lansează și o provocare „pentru Ciolacu și gașca lui”: „Găsiți o alta țară care crește pensiile și investițiile și mai ales arătați când a crescut PSD pensiile cu o sumă mai mare”.
Acesta încheie postarea adresându-se social-democraților: „V-am dat șah mat”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ