Florin Cîțu s-a dezlănțuit la adresa bugetarilor: ”Vine nota de plată după plecarea PSD-ALDE”

| 23 aug, 12:28

Senatorul Florin Cîțu îi atacă pe bugetarii care nu au luat atitudine în cazul neregulilor și au răspuns permanent la comenzile partidului

Senatorul PN - Florin Cîțu a avertizat bugetarii care au girat ”atacul” PSD asupra economiei că le va veni nota de plată în ziua în care Alianța de guvernare va pleca.

Acesta îi atacă în termeni duri pe cei care s-au conformat și consideră că dacă o parte dintre ei și-ar fi făcut treaba atunci, astăzi România nu era în criză.

”Unde erau cei platiti regeste sa ne projeze de abuzurile PSD+ALDE?

Unde erau acei bravii bugetari atunci cand MFP, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza si Ministerul Agriculturii faslificau datele?

Dar atunci cand ASF si ANAF raspundeau la comenzile partidului stat si ii anchetau pe cei din opozitia politica sau din privat la ORDIN?

Dar atunci cand TVR facea propaganda pentru partidul stat pe fata?

Unde este Curtea de Conturi?

Unde sunt acei bugetari care ar trebui sa ne protejeze de abuzurile PSD+ALDE?

Rolul lor in functiille unde primesc dublu fata de sectorul privat si o multime de privilegii este exact acesta. Sa ne protejeze de astfel de abuzuri.

Au dat-o in bara rau de tot. Au girat atacul PSD asupra economiei, asupra opozitiei politice, asupra sectorului privat. Ba mai mult, unii dintre ei i-au ajuat direct pe cei de la PSD+ALDE. I-au invatat cum sa falsfiice si cum sa fure.

Daca o parte dintre ei si-ar fi facut treaba atunci astazi Romania nu era in CRIZA. Dar au preferat, in schimbul unor privilegii platite din bani privatilor, sa ajute PSD+ALDE sa distruga Romania.

Pentru acestia vine nota de plata in acelasi timp cu plecarea PSD+ALDE”, a scrsi Florin Cîțu pe Facebook.

Tag-uri: florin citu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ