Florin Cîţu afirmă că mai există interes pentru proiectul legii pensiilor şi a cerut mai multă transparenţă în coaliţie

| 07 ian, 18:33

 

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Florin Cîţu, a afirmat că mai există interes pentru proiectul legii pensiilor, menţionând că îşi doreşte mai multă transparenţă în cadrul coaliţiei şi în legătură cu acest subiect.

 

 

 

Florin Cîţu a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă mai există susţinere pentru proiectul legii pensiilor, care prevede rămânerea în activitate până la 70 de ani.
“Da, există. Interzicerea cumului de pensie în continuare este un proiect pe care noi îl susţinem pentru că pe de o parte se vorbeşte foarte mult de pensiile speciale, dar toată lumea uită că e o altă formă aici, similară cumulul pensiei cu salariu şi aici noi susţinem interzicerea acestui lucru”, a precizat fostul premierul.
El a explicat că în cadrul reformei pensiilor vor fi stabilite aceste lucruri.
“Sunt multe din aceste teme care vor fi discutate în reforma pensiilor.  De exemplu, problema pensiilor speciale va fi corectată automat acolo pentru că cine avea curiozitatea să citească PNRR e foarte clar că e o condiţie a reformei pensiilor care spune că toate pensiile în noul sistem vor fi bazate pe contributivitate. Deci, este natural, vom scăpa de pensiile speciale”, a declarat Florin Cîţu.
El a menţionat că îşi doreşte mai multă transparenţă în coaliţie.
“Sunt sigur că împreună vom găsi soluţii pentru că dacă ne interesează cetăţeanul, ne interesează românii, atunci vom găsi cele mai bune soluţii, dar vreau mai multă transparenţă şi asta e ceea ce o să cer în coaliţie”, a mai afirmat liderul PNL.

 

Tag-uri: florin citu, pensii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ