Florin Cîţu, despre bugetul pe 2021: ”Cel mai onest este să îl trimitem săptămâna viitoare în Parlament!”

| 03 feb, 17:05

Prim-ministrul Florin Cîţu a afirmat că bugetul pentru acest an va fi trimis în Parlament săptămâna viitoare. Şeful Executivului a adăugat că suma pentru investiţii va fi mai mare decât în 2020, deşi şi în anul precedent a fost alocată o sumă record pentru investiţii şi a precizat că ţinta de deficit din acest buget este mai aproape de procentul de 7%, decât de cel de 7,2%.

 

„Cred că cel mai onest este să îl trimitem săptămâna viitoare. E un buget care începe să repare anomalii introduse în legislaţia din România. Trebuie să reaşezăm, prin acest buget, structura economiei să continuăm să investim, e un buget care are o sumă mai mare anul acesta pentru investiţii, deşi anul trecut a avut o sumă record”, a declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de miercuri a Guvernului.
Întrebat cât este ţinta de deficit în bugetul pe acest an, premierul a răspuns: „Suntem mai jos de 7,2%. Vreau să mergem spre 7%, suntem mai aproape de 7%, decât de 7,2%”.

 

Tag-uri: buget, florin citu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ