Florin Cîţu, despre coaliţie: ”Vom avea întâlniri săptămânale, zilnice dacă este nevoie”

| 23 dec, 20:45

Premierul desemnat Florin Cîţu a declarat că vor exista întâlniri săptămânale, chiar zilnice dacă este cazul între cei care formează echipa coaliţiei de guvernare. El a adăugat că obiectivele miniştrilor vor fi monitorizate trimestrial şi nu vor mai exista proiecte începute şi nefinalizate.

 

„Bineînţeles, acest mecanism este facilitate de faptul că în guvern sunt vicepremieri ai celorlalte două formaţiuni. Vom avea întâlniri săptămânale, zilnice dacă este nevoie. Sunt oameni cu care am lucrat şi înainte foarte bine, deci nu este ceva nou. În acelaşi timp, schimbăm puţin lucrurile. Miniştrii vor avea obiective, începând din această seară, care vor fi monitorizate trimestrial. Este foarte simplu, prin execuţie bugetară finanţarea fiecărui proiect. Veţi vedea că se pot face şi lucrurile transparent şi să ducem proiectele la final, ala cum ne angajăm din primul moment. România în ultimii 30 de ani a suferit de această meteahnă cu tot felul de proiecte începute care au rămas nefinalizate. Vom trece la un nou mod de lucru, dar un mod transparent în care toţi ne asumăm răspunderea guvernării”, a afirmat Cîţu, întrebat cum va funcţiona coaliţia de guvernare.
Guvernul Cîţu a primit votul de încredere al Parlamentului. Au fost 260 de voturi „pentru” şi 186 „împotrivă”. Noul Executiv va depune jurământul la Cotroceni, de la ora 20.00, ulterior fiind şi prima şedinţă a Cabinetului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ