Florin Cîţu, despre deplasarea împreună cu Marcel Ciolacu în Ucraina: ”Este o vizită care va fi la un moment dat!”

| 26 apr, 18:47

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu a afirmat, marţi, la Senat, întrebat despre vizita oficială pe care preşedinţii celor două Camere ar urma să o efectueze la Kiev, în Ucraina, că este o vizită care va fi la un moment dat şi că detaliile vor fi date la momentul oportun.

 

Preşedintele Senatului a afirmat că este în lucru o vizită pentru Kiev.
”Aşa cum am spus şi acum o săptămână, vă spun şi acum, vom da detaliile atunci când le avem. Este o vizită care va fi la un moment dat”, a spus Florin Cîţu.
Vizita, care are loc ca urmare a invitaţiei adresate de preşedintele Radei Supreme a Ucrainei, Ruslan Stefanchuk, va fi una desfăşurată preponderent în teren şi va cuprinde mai multe zone afectate de război, inclusiv zone în care armata rusă a comis atrocităţi, au transmis săptămâna trecută Camera Deputaţilor şi Senatul.
Preşedintele Camerei Deputaţilor ar putea susţine un discurs în Rada Supremă ucraineană.
Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, la DcNews, că va merge în vizita oficială din Ucraina împreună cu preşedintele Senatului, Florin Cîţu. El a arătat că este în propunerea de calendar şi o întâlnire cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski şi crede că se va concretiza şi această întâlnire. De asemenea, el a precizat că vor avea şi deplasări în zone de conflict şi zonele cele mai afectate de război.
La rândul său, preşedintele Senatului Florin Cîţu a precizat că la vizita sa în Ucraina, pe 27 aprilie, va prezenta în Parlamentul ucrainean sprijinul oferit de către poporul român. Liberalul a adăugat că Ucraina trebuie să primească toată susţinerea de care are nevoie pentru a lupta împotriva Rusiei şi pentru a câştiga acest război.

 

Tag-uri: florin citu, Ucraina
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ