Florin Cîţu, despre posibila asumare a răspunderii Guvernului pe certificatul verde:”Nici nu mai este nevoie de noi, atunci!

| 20 dec, 19:12

Preşedintele PNL, Florin Cîţu a declarat, luni, la Senat, întrebat cum comentează o posibilă asumare a răspunderii Guvernului pe certificatul verde, că ”nici nu mai este nevoie de ei” şi că nu mai trebuie să ia Partidul Naţional Liberal nicio decizie”.

 

Liderul PNL a precizat că a primit o formă a acestui proiect. Cîţu a mai afirmat că nu i se pare normal să decontăm de la buget teste pentru cei care nu vor să se vaccineze.
”Nici nu mai este nevoie de noi, atunci. Nici nu mai este nevoie de decizia noastră, a Partidului Naţional Liberal, dacă se va întâmpla acest lucru”, a spus Cîţu.
Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat că a primit o variantă privind certificatul verde, potrivit News.ro.
”Deciziile acestea nu le iau eu singur, trebuie să le luăm cu specialiştii , specialiştii din partid vor analiza, dacă varianta va fi acceptată, o vom trece foarte uşor, nu cred să fie vreo problemă. Deja timpul ne presează”, a spus liderul PNL.
Întrebat cum va funcţiona sistemul de vouchere pentru angajaţii nevaccinaţi, Cîţu a spus: ”Punctul meu de vedere îl ştiţi foarte bine , şi v-am spus de fiecare dată, nu mi se pare normal să decontăm de la buget teste pentru cei care nu vor să se vaccineze. Este punctul meu de vedere dar vreau să văd şi această variantă”.

 

Tag-uri: Citu, vouchere
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ