Florin Cîţu: E toleranţă zero în ceea ce priveşte membrii Cabinetului meu faţă de încălcarea măsurilor de protecţie sanitară!

| 31 mar, 19:26

Premierul Florin Cîţu a declarat, întrebat dacă nu există un dublu standard între cetăţeni şi miniştrii Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan care au fosr surprinţi fără mască în spaţiul public, că este o toleranţă zero cu privire la membrii Guvernului faţă de încălcarea măsurilor de protecţie sanitară. El a adăugat că le-a cerut celor doi să plătească amenda.

 

„Nu este niciun dublu standard, le-am cerut celor doi colegi să plătească amenda. Pe doamna Raluca Turcan am sunat-o azi-dimineaţă, i-am spus să se prezinte, să plătească amenda singură, şi toţi cei care încalcă legea vor trebui să plătească. E toleranţă zero în ceea ce priveşte membrii Cabinetului meu, dar toţi românii trebuie să respecte legislaţia”, a declarat Florin Cîţu într-o conferinţă de presă la Palatul Victoria, chestionat despre subiect.
Ministrul Muncii a anunţat că a solicitat să fie amendată pentru cele „câteva momente” în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute. „A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, a precizat Raluca Turcan.
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus.
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului, relatează Ştirile Pro TV. El a precizat că era într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie şi că nu era nici o persoană la mai puţin de 10 metri. „Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, a conchis ministrul.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ