Florin Cîţu: ”Nu este o ruptură în PNL. Partidul este puternic şi, după alegeri, va fi şi mai puternic!”

| 02 iul, 23:25

 

Premierul Florin Cîţu, candidat pentru şefia PNL, a afirmat că nu este nicio ruptură în partid, iar formaţiunea este puternică şi va fi şi mai puternică, după alegeri.

 

 

 

„Niciodată. Nu este o ruptură. PNL este un partid puternic şi după alegeri va fi şi mai puternic. Veţi vedea. De fapt, despre asta este vorba în aceste alegeri. De fapt, definim rolul PNL pe scena politică din următorii ani din România”, a afirmat Florin Cîţu, vineri la Botoşani.
Reacţia vine în contextul unei întrebări referitoare la faptul că deputatul Costen Şoptică, liderul organizaţiei PNL Botoşani a absentat de la discuţiile de vineri ale prim-ministrul cu primarii din judeţ. El s-a opoziţionat de partea contracandidatului lui Cîţu, actualul preşedinte al partidului Ludovic Orban.
Premierul a discutat vineri cu edilii liberali din judeţul Botoşani despre proiectele de investiţii cu finanţare prin PNRR, finanţate cu fonduri europene şi de la bugetul de stat.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ