Florin Cîţu: PNL va plăti amenda dată de Poliţie după Congresul partidului din 25 septembrie

| 28 sep, 19:42

 

Florin Cîţu a precizat că PNL va plăti amenda primită de la Poliţie din cauza nerespectării măsurilor de combatere şi prevenire a COVID-19 la Congresul de sâmbătă.

 

 

 

„Astăzi, da, sunt preşedintele partidului, însă organizatorii au făcut ce a fost înaintea mea şi aveam un preşedinte al partidului. Pe care o va plăti şi dacă mai sunt şi altele va plăti.Puteţi să mergeţi acolo să întrebaţi”, a afirmat Florin Cîţu, înaintea şedinţei BEx al PNL, marţi de la Parlament.
Prim-vicepreşedintele PNL, Lucian Bode, a afirmat, marţi, întrebat despre Congresul PNL, sancţionat de poliţişti, că nu a fost acolo în calitate de ministru de Interne sau organizator, ci simplu participant. ”Pentru faptul că nu s-au respectat distanţarea când a început procesul de vot, pentru că o parte dintre participanţi nu purtau corespunzător masca de protecţie, Poliţia Capitalei a sancţionat organizatorii cu amenda maximă 10.000 de lei”, a transmis Bode.
Directorul general al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti Bogdan Berechet a anunţat, în şedinţa de marţi a Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor, că organizatorul Congresului PNL a fost amendat cu valoarea maximă prevăzută de lege şi anume 10.000 lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a pandemiei la evenimentul care a avut loc sâmbătă la Romexpo. De asemenea, poliţiştii au cerut şi înregistrările video pentru a vedea care sunt participanţii la Congresul PNL care nu au respectat distanţarea socială şi purtatea obligatorie a măştii pe toată perioada Congresului.

 

Tag-uri: amendă, PNL, poliţie
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ