Florin Cîţu spune că o candidatură a lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei e o greşeală

| 16 apr, 18:39

Florin Cîţu a afirmat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. Acesta a reamintit faptul că a avut vot de abţinere în Biroul Politic Naţional al PNL, atunci când a venit vorba de validarea candidaturii lui Cîrstoiu şi propune două variante: Sebastian Burduja ori Nicolae Ciucă pentru şefia PMB sau susţinerea lui Nicuşor Dan, candidat independent.

 

„Probleme cu candidatura coaliţiei toxice pentru România la PMB. Revin cu propunerea mea. Am prezentat-o şi în şedinţa BPN unde am avut singurul vot de abţinere la candidatura domnului doctor”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook.
El a adăugat că sunt doar două variante pentru Primăria Capitalei, liderul Bucureşti Sebastian Burduja, preşedintele liberalilor Nicolae Ciucă sau varianta a doua ar fi susţinerea lui Nicuşor Dan, candidat independent.
„Doar două variante pentru PNL la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.
1. Preşedintele PNL Bucureşti, Sebastian Burduja. ( se respectă decizia BPN nr. 06 din 31 ianuarie 2024). Sau Nicolae Ciucă. Am văzut că se doreşte creşterea notorietăţii preşedintelui partidului. 2. Nicuşor Dan: INDEPENDENT”, a completat Cîţu.
Fostul premier a mai spus că „PNL, mai ales PNL Bucureşti, nu are cum să meargă alături de cei care au dat ordin că românii să fie bătuţi de forţele de ordine în 10 august 2018 şi care i-au chemat pe mineri (de 6 ori!!!) tot pentru a-i bate pe români”.
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă  a declarat marţi că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca doctorul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei şi să îşi depună, luni, candidatura la Biroul Electoral Municipal. El a precizat că Cristian Popescu Piedone nu este nici membru PSD, nici membru PNL, motiv pentru care nu poate fi susţinut. Ciucă a mai spus că medicul Cîrstoiu urmează să lămurească într-o conferinţă de presă aspectele apărute în spaţiul public la adresa sa. „Pentru aceste moment, pot spune că dumnealui este foarte determinat să continue”, a adăugat liderul liberalilor.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ