Florin Cîţu spune că varianta Nicolae Ciucă premier nu este în discuţie: ”Noi nu spunem PSD cine să fie premier!”

| 15 noi, 18:05

Preşedintele PNL Florin Cîţu a afirmat, luni, la Parlament, că nu se pune problema ca propunerea de premier să fie Nicolae Ciucă, pentru că în partid nu există această propunere.

 

El le-a transmis celor de la PSD că nu le spune pe cine să susţină ca premier şi că premierul este stabilit în PNL şi atunci când va exista o decizie va fi făcută publică. El a mai arătat că susţine varianta rotaţiei premierilor, însă trebuie văzut dacă se poate implementa în România, potrivit News.ro.
În acest moment, nu vorbim despre această propunere, eu ştiu că domnul Ciucă a fost propus de mine”, a spus Cîţu, precizând că nu s-a discutat despre propunerea Nicolae Ciucă premier.
Cîţu a continuat: ”Noi nu spunem PSD cine să fie premier sau pe cine să susţină. În PNL, noi facem propunerile şi atunci când vom veni cu o propunere de premier, o vom spune public”.
Despre negocierile cu PSD, Florin Cîţu a spus că speră să avem Guvern cât mai curând, şi că el asta îşi doreşte. ”Eu am crezut că suntem gata în week-end”, a precizat el.
”Facem un compromis, deja suntem în negocieri, în discuţii, pentru a avea o coaliţie de guvernare cu PSD. Este un compromis major pe care îl face Partidul Naţional Liberal. Vom vedea în continuare ce vom face, trebuie să avem o guvernare bună pentru români. Pentru mine este foarte important, în acest moment, ca toate obiectivele pe care le-am avut în campanie, şi am spus acest lucru tot timpul, atâta timp cât eu o să fiu premier, nu vor creşte taxele,  m-am ţinut de cuvânt.  Atâta timp cât eu o să fiu premier, o să creştem veniturile, m-am ţinut de cuvânt”, a spus el.
Întrebat dacă susţine varianta rotaţiei premierilor, preşedintele PNL a recunoscut că susţine o astfel de măsură pentru că el a fost primul care a vorbit despre ea.
”Am fost primul care a spus acest lucru, că este o soluţie, vom vedea dacă se poate implementa în România sau nu”, a adăugat preşedintele PNL.

 

Tag-uri: florin citu, Guvern, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ