Florin Constantinescu a demisionat din funcția de vicepreședinte al Senatului

| 11 mar, 2014

Senatorul PSD Florin Constantinescu a demisionat din funcția de vicepreședinte al Senatului, a anunțat, marți, Cristian Dumitrescu, vicepreședinte al Instituției.

"Prin schimbarea președintelui Senatului, în regulament se spune că se reconfigurează structura biroului (Biroului Permanent n.r.) în funcție de persoana care este aleasă în această calitate din rândul senatorilor. A trebuit să schimbăm structura Biroului Permanent în ceea ce privește calitatea unui vicepreședinte. Vă anunț că domnul președinte Constantinescu a demisionat din funcția de vicepreședinte, iar grupul PNL a propus și va susține în Plen alegerea unui vicepreședinte senator din partea acestui grup", a spus Dumitrescu la finalul ședinței Biroului Permanent.

Senatorul independent Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales luni președinte al Senatului, cu 95 de voturi pentru și 60 împotrivă.

Liberalul Marius Obreja a obținut 45 de voturi (108 împotrivă) și Dumitru Oprea (PDL) — 15 voturi (133 împotrivă), iar 4 voturi au fost anulate.

Din numărul total al senatorilor de 171, cel al votanților a fost de 157 iar voturile valabile exprimate — de 153.

În data de 4 martie, Crin Antonescu și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Senatului de la tribuna plenului reunit al celor două Camere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ