Florin Ghiulbenghian, partenerul de denunțuri al norei lui Virgil Măgureanu, condamnat la închisoare

| 09 mai, 09:36

Florin Ghiulbenghian, președintele fundației EurHONEST, cel care a făcut o serie de denunțuri la DNA împreună cu Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, împotriva unor oameni politici, a fost condamnat la patru ani de închisoare de către Judecătoria Sectorului 1.

Acesta a anunțat pe Facebook condamnarea sa, printr-un mesaj ironic. Decizia magistraților nu este definitivă.

"In sfarsit, am intrat si eu in randul lumii civilizate, ieri mi-am luat prima condamnare. Doar la fond, din pacate. Si extrem de mica fata de ceea ce imi promisesera baietii de la SRI, doar 4 ani in loc de cei minim 7, asta chiar mi se pare o bataie de joc din partea lor, devine prea usor sa fiu achitat la apel, deja jocul parca nu mai prezinta mare interes pentru mine.

"In baza art. 39 alin. (1) lit. b) din Codul penal, contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI prin prezenta în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1 an închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse), urmând ca în final inculpatul GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare."

Asa ca trebuie sa continui ceea ce fac, poate-poate se motiveaza pana la apel si imi mai inventeaza ceva, ca Magurenii deja au inceput sa ciripeasca despre unii, despre altii, si materiale mai am destule si despre acei unii dar si despre altii... mai ales despre altii... :-))))", a scris Florin Ghiulbenghian pe contul său de Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iun, 12:46
taica Bitu
Scroafa de Ghiulbenghian
Presa chiar pune informatii la gramada, fara discernamant sau verificare prealabila.
Cine e scroafa cu chip de porc prea putin uman care circula sub numele de imprumut :ghiulbenghian sau chiar "Gulbenkian" ? Un avocat inchipuit care nici n-a terminat facultatea de Constructii? Un armean inchipuit care "a luptat in trei razboaie" dar se numeste Fratulescu si n-a luptat decat cu portiile de mancare, mereu prea mici. Si ar mai fi de zis. Mai bine verificati cine sunt cei despre care scrieti.
09 mai, 12:23
??????
Oare unuii dintre cei care asigura publicarea co!entariilor se straduiesc sanaplice prevederi ale "legii tolerantei sociale '' , lege propusa de domnul Liviu Dragnea ?
09 mai, 12:21
??????
Cititi si voi la comentariul anterior ""denunturile" si pe "denuntatori' " ?
09 mai, 12:14
??????
Cititi si voi la comentariul anterior "denunturile" si "denuntatori" ?
09 mai, 12:13
??????
Oare s-ar putea concluziona ca anumite "institutii ale statului " nu prea mai incurajeaza denunturile si pe denuntatori ? Par "anumite zone" a fi devenit oarecum "sensibile" la asemenea "practici" ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ