Florin Jianu, aviz favorabil pentru postul de ministru pentru IMM şi Turism

| 04 mar, 2014

Comisiile de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senatului au dat, marţi, aviz favorabil pentru Florin Nicolae Jianu, propus ministru delegat pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism în Guvernul Ponta III.

Florin Jianu a fost audiat, marţi, de membrii comisiilor pentru Politică Economică Reformă şi Privatizare, respectiv pentru Industrie şi Servicii din Camera Deputaţilor, şi de către membrii Comisiei Economice, Industrie şi Servicii, respectiv de către cei din Comisia pentru Privatizare şi Administrarea Activelor Statului din Senat. 

Acesta a primti aviz favorabil cu 28 de voturi pentru şi 9 împotrivă. De asemenea, s-au înregistrat 2 abţineri. 

'O să încerc ca soluţiile şi măsurile pe care le aduc pentru IMM-uri, pentru mediul de afaceri, să nu aducă costuri suplimentare ţării. Una dintre provocări va fi aceea să creştem numărul antreprenorilor din România pentru că la acest capitol suntem sub nivelul Uniunii Europene. De altfel, ne aflăm, din acest punct de vedere, într-un context extrem de favorabil', a spus Jianu în cadrul audierilor. 

Florin Nicolae Jianu s-a născut la Slatina pe 30 decembrie 1976. 

A absolvit Colegiul Naţional Radu Greceanu Slatina, judeţul Olt, Promoţia 1995. După terminarea liceului, a absolvit Facultatea de Matematică, Universitatea Bucureşti, Promoţia 1999. 

Din aprilie 2008, este preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România şi vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR). 

Noii miniştri ai Cabinetului condus de către Victor Ponta şi cei cu portofolii noi vor fi audiaţi marţi, între orele 9,00-13,00, în comisiile de specialitate, urmând ca votul în plenul reunit al Parlamentului să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ