Florin Salam acceptă ancheta socială a celor de la Protecţia Copilului, după ce a recunoscut că s-a drogat

| 16 oct, 2013

După ce Florin Salam a recunoscut că a consumat droguri, cei de la Protecţia Copilului au mers de două ori acasă la manelist, însă de fiecare dată acesta a fost de negăsit. După ce a fost ameninţat că ar putea rămâne fără copii, Salam a anunţat, miercuri seară, că acceptă ancheta socială a celor de la Protecţia Copilului, informează România TV.

Manelistul Florin Salam ar putea plăti scump după ce a recunoscut că a căzut în patima drogurilor. Protecţia Copilului s-a autosesizat în acest caz, iar manelistul ar putea rămâne fără cei doi copii ai săi: Daniel în vârstă de 9 ani şi Beatrice în vârstă de 13 ani.

Reprezentanţii Protecţiei Copilului de la Sectorul 4 s-au autosesizat şi au mers acasa la Florin Salam, însă nu au găsit-o decât pe bunica copiilor. Aceştia au spus că vor reveni pentru a vedea care este situaţia copiilor.

"Noi verificăm în ce situaţie şi condiţii trăiesc copiii. Ieri colegii mei au mers pe teren şi nu era nimeni acasă, azi erau la şcoală şi bunica a refuzat să vorbească cu ei. Pasul următor este de a lua legătura cu poliţia să ne ajute, pentru că avem dreptul de a verifica ce fac copiii, dar până nu e o acuzaţie clară asupra lui, nu putem lua nicio decizie. De sesizat ne-am autosesizat, în urma a ceea ce am văzut în mass media, ancheta e în curs", a declarat, la România TV, Anda Tîrlea, director general adjunct Direcţia Protecţia Copilului, Sector 4.

Din cauza jurnaliştilor prezenţi în faţa casei lui Florin Salam, mama sa a apelat la o firmă de protecţie. Locuinţa lui Florin Salam a ajuns să fie astfel păzită mai ceva ca o fortăreaţă. Nimeni nu poate intra în curte sau în casă fără un control prealabil. De asemenea, în zonă patrulează şi o maşină a poliţiei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ