Florin Tecău, preşedintele CJ Argeş, prins la "agăţat" femei pe Facebook

| 12 ian, 15:43

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean, a intrat în discuţii la limita vulgarului şi a perversiunilor cu o tânără de 27 de ani, agăţând-o pe Facebook şi promiţându-i marea cu sarea în schimbul unei relaţii sexuale.

Jurnaliştii de la săptămânalul "Ancheta" au realizat un cont fictiv de Facebook, cu imaginea unei femei atrăgătoare. În scurt timp au avut surpriza să constate că femeia fictivă a fost abordată prin mesaje private de însuşi liderul PSD Argeş şi al consiliului judeţean. Discuţiile au evoluat rapid, iar Tecău a ajuns să scrie în mesajele de pe Facebook, sms (de pe numărul de telefon plătit de stat) sau pe WhatsApp valuri de mesaje şi propuneri indecente unei femei pe care nu o văzuse în viaţa sa.

În cele trei săptămâni, cât au durat discuţiile dintre cei doi, Florin Tecău a vorbit cu misterioasa femeie la diferite ore din zi şi din noapte, de pe numărul său oficial de preşedinte CJ, inclusiv când se afla la şedinţe importante în ministerele din Bucureşti sau acasă, cu soţia.

Tecău i-a povestit despre fanteziile lui sexuale, frustrările sale, problemele de serviciu sau agenda sa oficială din care nu au lipsit emisiuni la televiziunile din Argeş, dineurile de sfârşit de an sau depunerea jurământului de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

Vezi AICI conversaţia preşedintelui CJ cu "tânăra"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 09:50
Paul
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici!
Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra!Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ