Florin Zamfirescu, DAT AFARĂ de la Odeon: Formula de concediere m-a jignit profund

| 18 apr, 2014

Florin Zamfirescu a dezvaluit ca acum cateva luni a fost concediat de la Teatrul Odeon. Actorul se plange de forma in care a fost facut acest lucru.

"Formula de concediere m-a jignit profund. Am fost chemat la casierie, pentru ultimul salariu si mi s-a comunicat, printr-o simpla foaie, ca nu mai fac parte din colectivul teatrului. Asa se pleaca dintr-un teatru!", a spus actorul intr-un interviu acordat Lorenei Lupu.

Actorul explica ca l-a intristat nu faptul ca a fost dat afara, ci modul in care s-au comportat cu ei reprezentantii teatrului Odeon.

"Dar tristetea si incertitudinea mea apar din faptul ca nu mai sunt actor al Odeonului. (...) Imagineaza-ti cum e sa fii chemat la birou - nu la director, ci la secretariat - si sa ti se puna in mana un dosarel in care sa ti se spuna ca mai ai trei luni pana implinesti 65 de ani si ca teatrul nu poate sa te mai tina!

Asta dupa ce, cu cateva luni inainte, tot dumneaei (Dorina Lazar - n.red.) imi spusese: 'Daca nu joci, ce ma fac? Alta vedeta n-am, cine sa joace?'", a adaugat actorul.

Florin Zamfirescu spune ca nu este singurul care a fost "expulzat" de la Odeon si ca in aceeasi situatie se mai afla si Adriana Trandafir, Nicolae Urs, Ovidiu Niculescu, Nicu Mihoc si Sorin Leoveanu.

"Se spune ca Dorina Lazar este una dintre cele mai bune directoare de teatru. Asta e parerea celor de la Primarie, care n-au nici un fel de cunostinte teatrale si nici nu le pasa ce se intampla in teatre, atata timp cat nu iese vreun scandal. Sub aspectul asta, de director bine vazut de autoritati, se ascund dezastre", a mai spus actorul, care in prezent joaca la Metropolis.

Florin Zamfirescu mai spune ca ciudat este si faptul ca Dorina Lazar nu pleaca de la Odeon, desi implineste "72 sau 73 de ani".

"Nu stie nimeni cum se angajeaza actori, nu stie nimeni cum apar noi colegi, nu stie nimeni unde si cum se dau concursuri, nu stie nimeni nimic. (...)

Deocamdata, Dorina Lazar troneaza pe o scena din ce in ce mai mica in raport cu ea. Ar trebui s-o bata cineva pe umar - o fac eu, cu tot dragul, ca doar am fost colegi in atatea spectacole, iar lucrul asta ma indreptatea sa ma astept la un tratament colegial", a incheiat acesta.

Florin Zamfirescu a implinit 65 de ani pe 12 aprilie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 mai, 20:43
GICA CONTRA
INCEARCA LA...
DOMNU' ERAI TARE IN CLANTA LA ANTENA 3 LA FEL CA SI BARAGLADINA AIA DE DRAGA MA-SII CARE VENEA LA TEATRU DOAR SA-SI RIDICE BANII ACTUALMENTE PE SPRITZURI GRELE LA PIATRA NEAMT. NU ATI INTELES NIMIC IN POFIDA VIRSTEI . CA SA VENITI SA VA PLOCONITI SI SA PLINGETI PE UMARUL VARANULUI VOICULESCU LA ANTENA 3 UN SECURIST BORIT IMI DA DE GINDIT. SINTETI CA EL. APOI NEA ZAMFIRESCU AMINTESTE-TI DE AMZA PELEA CA ERA PIDOSNIC SI TOT SE TINE ASCUNS DECE? ASTA ESTE VIATA PLINA CU KKT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ