Vestea care zdruncină lumea teatrului! Florin Zamfirescu: Sunt şocat

| 09 iul, 2014

Actorul Sorin Şaguna a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri, la numai 25 de ani, după ce şi-a petrecut ultimele luni din viaţă în spitale. Se pare că tânărul actor suferea de o boală pentru care medicii nu au găsit diagnosticul.

 

Sorin Șaguna, a fost studentul lui Florin Zamfirescu, la UNATC. Marele actor a spus că este pur și simplu șocat de această veste tragică.

"Sunt șocat până la Dumnezeu. A murit un copil care era foarte talentat ca dovadă că l-am recomandat multor actori. Am și jucat împreună în piesa "O noapte furtunoasă" la TVR 2. Am rămas stupefiat. Nu știu ce s-a întâmplat. Era un copil subțirel, era un copil bolnăvicios, dar nu mă așteptam la așa ceva... Mă așteptam la orice, dar să moară Sorin Șaguna... nu mă așteptam. Mor actorii, dar mor cei bătrâni... Să-ți moară un fost elev care a terminat acum doi ani facultatea.... Sunt șocat. Era un geniu... Să-ți moară studenții?! Sunt șocat", a spus Florin Zamfirescu pentru DC News.

"Ceea ce mai vreau să zic despre Sorin Șaguna este că avea câteva cărți de volume publicate. Era strănepotul Mitropolitului Șaguna. Sorin Șaguna se trăgea dintr-o familie extraordinară. Avea o minte sclipitoare. Sorin Șaguna era un om care putea să țină discursuri, era un spirit viu și curios. Era ce trebuie și uite că s-a sfârșit", a conchis Florin Zamfirescu.

Sorin Șaguna a fost un elev de nota 10. O spune Florin Zamfirescu și o demonstrează și rezultatele sale.

"Nu este nimic neobişnuit să iei 10 la licenţă, au mai fost şi alţii, dar eu consider această notă drept o victorie personală, pentru că am muncit aproape jumătate de an la ea, şi am fost îndrumat de un mare critic de teatru, Ana-Maria Nistor, fără de care nu reuşeam să desluşesc toate metodele de resuscitare ale literaturii dramatice de după 1989", spunea Sorin Șaguna, pentru Opinia Buzău.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ